Mokslas pataria, kaip paprastai pasigaminti puodelį šalto virimo kavos

2023-05-24 05:57 - lrytas.lt

Entuziastai teigia, kad šalto virimo metu gaunamas kitoks skonis, dažnai apibūdinamas kaip švelnus ir minkštas, su mažiau rūgšties, mažiau kartumo ir paryškintomis šokolado bei sirupo natomis. Atrodo, kad naujausi tyrimai tai patvirtina. Chemikai nustatė, kad šalto virimo kavoje yra panašus kofeino kiekis kaip ir karšto virimo kavoje – tačiau mažesnė rūgščių koncentracija ir mažesnis antioksidacinis aktyvumas... [visa naujiena]

← Odos vėžiu susirgusi Daiva: itin mėgau saulę ir soliariumus, negalvojau kad kada nors liga palies mane
Mokslininkai senovės romėnų griuvėsiuose aptiko tikrai ne tai, ko tikėjosi →

Įvykiai Lietuvoje