Ekologiška vištiena: naudinga, bet brangu? Kodėl?

2023-09-17 06:00 - lrytas.lt

Paskutiniu metu vis aktyviau ieškome, kur galėtume įsigyti nedideliuose ekologiniuose ūkiuose užaugintų maisto produktų. Tokias paieškas skatina noras valgyti skaniau, sveikiau. Dauguma puikiai pamename vaikystę pas senelius kaime, – kokia saldi ir kvapni būdavo paties nuraškyta braškė, koks sultingas – šiltnamyje augęs pomidoras ar kokio sodraus skonio būdavo sultinys, išvirtas iš laisvai po kiemą lakstančios vištos. Mėsa būdavo minkšta ir gardi, o sultinys – intensyvaus skonio ir skaisčiai geltonas... [visa naujiena]

← A. Sorokinas svajoto 24 val. bėgimo rekordo nepasiekė – sustojo kovoti po 12 valandų
„Banchetto musicale 23“: skambančios sinagogos →

Įvykiai Lietuvoje