Lietuviams ypač aktualu: kas nutinka, jei organizmui trūksta omega-3?

2025-10-13 13:30 - lrytas.lt

Kompanijos „Spinter tyrimai“ atlikta apklausa atskleidė, kad riebią žuvį – pavyzdžiui, lašišą, skumbrę, silkę ar sardines – 2–3 kartus per savaitę ar dažniau valgo vos 6 proc. lietuvių. Kitaip tariant, net 94 proc. šalies gyventojų nesilaiko gydytojų rekomenduojamo riebios žuvies vartojimo dažnumo ir dėl to galimai negauna pakankamo kiekio Omega-3 riebalų rūgščių – nepakeičiamų maistinių medžiagų, kurios būtinos mūsų organizmui, rašoma pranešime žiniasklaidai... [visa naujiena]

← V. Zelenskis: paliaubos Gazos Ruože suteikia vilties Ukrainai
Atsigabeno naują pirkinį: keleiviai galės lepintis zonoje, kurios traukiniuose nebuvo kelis dešimtmečius →

Įvykiai Lietuvoje