Daugelis to nežino: ši daržovė troškinta ar kepta – dar naudingesnė nei šviežia

2025-11-04 16:18 - lrytas.lt

Ruduo – ne tik moliūgų ir obuolių, bet ir sultingiausių pomidorų šėlsmo metas. Trumpėjant dienoms ir vėstant orams, pomidorų mūsų lėkštėse turėtų atsirasti kuo daugiau, kadangi jie ne tik atveria neaprėpiamas kulinarinių eksperimentų galimybes, bet ir turi daugybę savijautą bei nuotaiką gerinančių naudingųjų medžiagų, rašoma pranešime spaudai... [visa naujiena]

← Smurtingo gyvenimo atomazga – nuo vyro ne kartą nukentėjusi moteris miegančiam smurtautojui dūrė peiliu
Praneša, kada orai jau pradės priminti žiemą: „Galbūt jau ir pirmosios snaigės pasirodys“ →

Įvykiai Lietuvoje