Kaip kavos kilmės šalis nulemia aromato subtilybes

2014-04-22 11:34 - 15min.lt

Kiekvienas žinome, kad vyno kokybę ir platų skonių spektrą lemia regionas, kuriame subrandinamos vynuogės. Mintimis nusikėlus į Burgundijos arba Šampanės regiono platumas prieš akis išnyra ne tik įstabus kraštovaizdis, bet ir iš šių regionų kildinami vynai. Kalbant apie vyną – skonis ir kilmės regionas yra du neatskiriami komponentai, tačiau ar susimastome, kaip geografinė platuma, kurioje subrandinamos kavos pupelės, atsispindi kavos puodelyje bei ar šis veiksnys turi lemiamos įtakos kavos skoniui ir kokybei?.. [visa naujiena]

← Sostinėje koncertuos JAV roko grupė OneRepublic
Okupuoto Krymo totoriams ketinant balsuoti Ukrainos prezidento rinkimuose jų lyderiui uždrausta įvažiuoti į pusiasalį →

Įvykiai Lietuvoje