Šviežios mėsos pardavėjai įpareigoti pirkėjams atskleisti tikrąją gyvulio kilmės šalį

2015-04-01 19:33 - 15min.lt

Žmonės, pirkdami šviežią mėsą, jau nuo šiandien etiketėje turėjo matyti ne tik kur gyvulys paskerstas, bet ir kur užaugintas. Iki šiol jei kiaulė visą savo gyvenimą kriuksėjo Lenkijoje, tačiau paskersta buvo Lietuvoje, tapdavo lietuviška. Pasak specialistų, štai tokia tvarka atverė kelią nesąžiningiems prekybininkams, tačiau žmonėms tikslios informacijos apie mėsos kilmę dar teks palaukti, skelbia „TV3 žinios“... [visa naujiena]

← Teismas atmetė Ž. Pinskuvienės skundą dėl mero rinkimų rezultatų Širvintų rajone
Rusijoje laikomos ukrainietės lakūnės advokatas Markas Feiginas įtariamas ekstremizmu →

Įvykiai Lietuvoje