Džiovinti svirpliai – biržiečių stalui

2020-09-23 07:22 - valstietis.lt

Žvelgiant į ateitį Biržų arbatinės savininkai nusprendė savo klientus palepinti pristatydami naujovę – džiovintus svirplius. Patiekiami svirpliai užauginti Lietuvoje. Juose gausu baltymų, net 60 procentų. Džiovinti svirpliai yra padengti visų pamėgtų skonių prieskoniais, kurie primena gyventojams įprastus užkandžius. Biržų arbatinės savininkė maloniai pasiūlė paragauti naujojo užkandžio parduotuvės lankytojams. Savininkė iš pradžių klientams nepasakė, ką ragauja […].. [visa naujiena]

← Vilniaus r. gyventoja įkliuvo į telefoninių sukčių pinkles ir prarado apie 30 tūkst. eurų
Kėdainių krašto morkos – „Iki“ lentynose →

Įvykiai Lietuvoje