Kaip užšaldyti produktus, kad jie ilgiau išsilaikytų, o išmetamo maisto susidarytų mažiau arba iš viso neliktų?

2020-10-20 11:38 - valstietis.lt

Vienas iš patogiausių ir patikimiausių pasirinkimų, norint maistą ilgiau išlaikyti ir kokybišką, ir saugų, – jį užšaldyti. Be to, tinkamai užšaldžius maistą, jo bus išmetama mažiau, kartu bus galima paįvairinti dienos maisto racioną. Tam, pasak maisto saugos specialistų, būtina atkreipti dėmesį į tris aspektus – tinkamą šaldymui temperatūrą, saugų produktų supakavimą ir teisingą atitirpinimą. Beveik […].. [visa naujiena]

← Bėgikė E. Balčiūnaitė bandė įtikinti pradinukus: „Sveikas maistas neskanus? Mitas!“
Iš „Barcelona“ trenerio - kritikos strėlės L. Messi: „Jis galėtų žaisti geriau“ →

Įvykiai Lietuvoje