Rudeniška arbata

2020-10-28 04:10 - valstietis.lt

Jums reikės: 0,5 l karšto virinto vandens 2 v. š. kakavos 1 v. š. cinamono 2 čili pipirų 2–4 kardamono ankščių 3 griežinėlių imbiero Paruošimas. Užvirinkite vandenį, sumeskite imbierą, kardamono ankštis, paprikas ir pavirinkite 3 minutes. Po to suberkite kakavą ir cinamoną, gerai išmaišykite. Arbatą nukoškite per sietelį ir įpilkite į puodelį. Skanaus ir būkite […].. [visa naujiena]

← Vėlinės seniau ir dabar: lietuvių santykis su mirusiais artimaisiais gyvybingas ir šiomis dienomis
Vilnius kviečia Vėlinių dienomis kapines lankyti saugiai: vengti didesnių susibūrimų, dėvėti kaukes →

Įvykiai Lietuvoje