Mėlynųjų svogūnų pagardas: receptas, kuris tiks ir kasdienai, ir švenčių stalui

2020-11-18 09:24 - lrytas.lt

Šį labiau saldų nei sūrų svogūnų pagardą yra pamėgę daugelis ragavusių. Dažnai jis vadinamas karamelizuotų mėlynųjų svogūnų džemu – tokio rasite daugelyje prekybos centrų gurmanų skyrių, mugėse, tačiau įmantriai skambantis pavadinimas nereiškia, kad įmantri ir gamyba ar produktai. Viskas išties paprasčiau, nei atrodo... [visa naujiena]

← J. Truchanovičiaus ekipa pirmąją pergalę Europos lygoje išplėšė paskutinėmis akimirkomis
Prieš tris savaites suspenduotam J. Corbynui leista grįžti į Jungtinės Karalystės Leiboristų partiją →

Įvykiai Lietuvoje