Gudrybės, kaip ruošti balandėlius: sutaupysite laiko, išvengsite nenorimo kvapo ir pagerinsite skonį

2020-11-23 13:26 - lrytas.lt

Atšalus orams vis dažniau norisi pastumti į šalį egzotiškus patiekalus ir sočiai pavalgyti šilto, paprasto, naminio maisto. Tokio, kokį sekmadieniais gamindavo mama ar močiutė. Pasak Vilmos Juodkazienės, prekybos tinklo „Iki“ maisto ekspertės, vaikystę primenančių patiekalų poveikis mūsų nuotaikai ir savijautai – milžiniškas. Todėl visada bus dienų, kai norėsis prisidėti sklidiną lėkštę kvapnių balandėlių ar maltinių... [visa naujiena]

← Gėjų išgertuvės Kaune baigėsi grupiniu išprievartavimu, tarp kaltinamųjų – 25 metų verslininkas
Baltarusijos VRM: po sekmadienio protestų teismo laukia 345 žmonės →

Įvykiai Lietuvoje