Kaip greitai atšildyti mėsą ir žuvį?

2020-12-02 12:00 - valstietis.lt

Esame tikri, kad net ir geriausiems kulinarijos specialistams yra tekę susidurti su tokiomis situacijomis, kai mėsą reikėdavo atšildyti labai greitai, nes iš anksto nebuvote numatę, kad jos reikės. Kai viskas nevyksta pagal planą, turite žinoti keletą gudrybių, kaip greitai atitirpinti mėsą, nesvarbu ar tai būtų jautiena, kiauliena ar žuvis. Kaip atšildyti mėsą Yra daug būdų, […].. [visa naujiena]

← Žieminių kviečių produktyvumas: kokios įtakos turi naujos veislės ir sertifikuotos sėklos?
Pasiskundėte dėl nesumokėto atlyginimo, tačiau nesulaukiate žalos atlyginimo? Valstybinė darbo inspekcija atskleidžia priežastis →

Įvykiai Lietuvoje