Maisto švaistymo mažinimo procese – naujovės: labdaros valgyklos sulauks daugiau produktų

2021-01-18 09:23 - lrytas.lt

Maisto gamintojai ir prekybininkai šalies labdaros valgykloms nuo šiol galės tiekti ir užšaldytą šviežią supakuotą mėsą. Sausio 15 d. įsigaliojo teisės aktų pakeitimai, kuriais suteikiama galimybė užšaldyti besibaigiančio galiojimo šviežią supakuotą įvairių rūšių mėsą ir taip sudaryti sąlygas pratęsti labdarai ir paramai skirto maisto tinkamumo vartoti terminą, siekiant didesnio tvarumo maisto tiekimo grandinėje... [visa naujiena]

← L. Slušnys: jei vaikas per pamokas žaidžia kompiuterinius žaidimus, neužsipulkite jo
Gyvenimas su elniniais gyvūnais pilnas išbandymų →

Įvykiai Lietuvoje