Velykoms – žuvis ir jūros gėrybės: trys gardžių patiekalų idėjos švenčių stalui

2021-04-02 09:32 - lrytas.lt

Jau tapo įprasta, jog tradicinį šv. Velykų stalą lietuvių namuose puošia ne tik margučiai, bet ir šaltiena, kumpis, mėsos vyniotiniai ar netikras zuikis. Tačiau šventinius pietus paįvairinti galima ir žuvies bei jūros gėrybių patiekalais, kurie puikiai tiks ieškantiems lengvesnių, sveikesnių ir organizmui naudingų kulinarinių alternatyvų... [visa naujiena]

← Abejotiną teisėjų sprendimą įvertinęs krepšinio ekspertas užtarė dingusį M. Grigonį – mato ir trenerio kaltę
I. Trusovė pasidalijo sveikuoliško „Tinginio“ receptu – be šio skanėsto šeima Velykų neįsivaizduoja →

Įvykiai Lietuvoje