Paskanaukite to, kuo per Velykas mėgavosi Lietuvos bajorai: restorano šefo receptas

2021-04-03 10:01 - lrytas.lt

Nors šias Velykas vėl sutiksime mažesniame būryje artimųjų, emocinė šventės reikšmė tik auga. Planuodami šventinio stalo valgiaraštį neretai atsigręžiame į protėvių kulinarinį palikimą, taip perduodami jų kurtus receptus iš kartos į kartą. Gastronominio paveldo žinovas atskleidžia, ką per didžiąją pavasario šventę ragavo Lietuvos bajorai, o virtuvės šefas kviečia išbandyti atgal laiku nukeliantį receptą. .. [visa naujiena]

← Ukrainoje V. Medvedčukui iškelta baudžiamoji byla dėl valstybės išdavystės
Verslininkai nebeturi iš ko gyventi: tikimės, kad neprireiks kirsti sienų →

Įvykiai Lietuvoje