2 receptai, kurie po švenčių likusį maistą prikels antram gyvenimui

2021-04-06 11:11 - lrytas.lt

Šventės baigėsi, tačiau klausimas, ką daryti su maisto likučiais, – išlieka. Velykos, žinoma, neįsivaizduojamos be kiaušinių, o at vienas iš pagrindinių stalo akcentų – kepta mėsa: kumpis ar antis ir silkė. Būtent šių patiekalų po švenčių dažniausiai ir lieka daugiausia. Vilma Juodkazienė, prekybos tinklo „Iki“ maisto ekspertė, sako, kad yra įvairiausių būdų, kaip maisto likučius prikelti antram gyvenimui ir skaniai panaudoti... [visa naujiena]

← Lietuvoje nustatyti dar 147 „britiškosios“ koronaviruso atmainos atvejai
Ukraina ragina NATO pasiųsti „realų signalą“ Rusijai →

Įvykiai Lietuvoje