Grilio sezonui – dar sveikesnė Daumantų produkcija

2021-04-28 07:00 - lrytas.lt

​Ilgus vakarus jau pakeitė ilgai laukti pavasario vakarai, o juos netrukus pakeis ir šilta vasara, kurią mūsų šalies žmonės yra itin pamėgę leisti lauke. O koks gi vakaras, jei ant stalo nėra skanaus ant grilio ruošto maisto. Apie žmonių įpročius ruošiant maistą grilyje bei dažniausius pasirinkimus jį gardinant pagardais, kalbamės su puikiai kulinarijos entuziastų bendruomenei žinomu mėsos ekspertu, „Chef the viking“ prekės ženklo įkūrėju, televizijos laidų vedėju Vyliumi Blauzdavičiumi... [visa naujiena]

← Biologas įspėja: Lietuvoje atsirado nauja erkių rūšis, dėl vienos jos ypatybės saugotis reikia ištisus metus
J. Šiugždinienė sprendimą dėl 5-11 klasių mokinių grįžimo paliktų savivaldybėms →

Įvykiai Lietuvoje