Smidrai: paprastos jų paruošimo gudrybės, atskleisiančios skonį ir naudą

2021-05-07 12:14 - valstietis.lt

Smidrai pastaruoju metu spėjo užkariauti ne tik maisto tinklaraštininkų bei subalansuotos mitybos ekspertų virtuves, bet vis dažniau atsiduria ir naujovių ieškančių kulinarų lėkštėse. Tuo stebėtis nereikėtų: smidrai nuo seno vadinami aristokratų delikatesu, kuriuo savo meniu praturtindavo dar senovės romėnai. Lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ atstovai atskleidžia gudrybes, kaip šias ypatingas daržoves paruošti, o pora išskirtinių pasidalintų […].. [visa naujiena]

← Istorinių automobilių klubas „Seni kibirai“ kviečia į devintojo sezono atidarymą: ką svečiai galės pamatyti ir išgirsti
Naujausias Sofi Oksanen romanas „Šunų aikštelė“: sunkiausia suvokti tikrovę →

Įvykiai Lietuvoje