Patarė, kaip per karščius laikyti maisto produktus: itin svarbu atkreipti dėmesį į vieną detalę

2021-06-20 05:26 - lrytas.lt

Atėjus karščiams labai svarbu tinkamai laikyti maisto produktus. Juk kartu su vasariška šiluma išauga ir apsinuodijimų maistu rizika. Kad to išvengtume, Aldona Čepulis, prekybos tinklo „Iki“ kokybės ekspertė, dalijasi patarimais, kaip termometro stulpeliams kylant į viršų tinkamai laikyti maistą, kokie produktai kelia daugiausia rizikos ir kokių klaidų geriau nedaryti... [visa naujiena]

← K. Duranto tempiamas „Nets“ lemiamame mače išsigelbėjo tik kartą – po pratęsimo į finalą žengė „Bucks“
Dauguma ministrų ilsėsis liepą ar rugpjūtį, panašiu metu atostogas planuoja ir premjerė →

Įvykiai Lietuvoje