Burokėlių duoną sukūrusio šefo patiekalai jau ir laivuose – pačiam tenka pabūti ir slaptu klientu

2021-07-25 09:35 - lrytas.lt

„Mane žmonės pažįsta dėl burokėlių duonos. Kai ją iškepiau pirmą kartą, jiems buvo labai didelis įspūdis – kaip duona gali būti su burokėliais. Išgirdau šnibždantis: „Čia tas Praspaliauskas, kur tą skanią burokėlių duoną daro“. Todėl norėjau, kad ir šituose laivuose būtų toks mano parašiukas“, – „Savaitės ekspresui“ pasakojo vienas žinomiausių Lietuvos šefų Deivydas Praspaliauskas, pagal kurio sukurtą valgiaraštį nuo gegužės maitinami ir keturių AB „DFDS Seaways“ keltų keleiviai... [visa naujiena]

← Kauno ir Kauno rajone dviejų girtų vairuotojų kelionė baigėsi avarija
Jungtinėje Karalystėje prieš COP26 konferenciją susitinka 51 šalies ministrai →

Įvykiai Lietuvoje