Viskas, ką privalu žinoti apie aliejų: kam kuris tinka, o kurio jokiu būdu nereikėtų kaitinti

2021-09-12 11:16 - lrytas.lt

Aliejus, visai kaip ir kokybiški prieskoniai – neatsiejama kiekvieno burnoje tirptančio patiekalo dalis. Aliejaus rūšių šiuo metu yra pačių įvairiausių, o renkantis tinkamą gali susisukti galva. Dėl to svarbu žinoti, kuo kiekviena rūšis skiriasi ir kaip įvairios kilmės aliejus panaudoti kasdienėse gastronominėse kelionėse... [visa naujiena]

← Mediko Dariaus išpažintis, kaip tenka elgtis užsipildžius visoms COVID-19 lovoms ligoninėje – to kiti nemato
A. Lukašenka: Baltarusija ketina pirkti iš Rusijos ginklų už daugiau kaip 1 mlrd. dolerių →

Įvykiai Lietuvoje