Populiarioji virtuvės šefė E. Tranaitė: „Jis atsivežė šmotą mėsos, kurio kaina – pusantro tūkstančio eurų“

2021-10-19 13:15 - lrytas.lt

Šiandien pasaulis kraustosi iš proto dėl maisto ir tampa vis populiariau juo mėgautis keisčiausiose vietose. Atvykę į Tailandą, galite rasti restoraną uoloje, Filipinuose vakarieniauti sėdint besiveržiančiame kalnų krioklyje, Maldyvuose mėgautis patiekalais po vandeniu. Šiandien taip pat populiaru itin brangias vietas įkurti kokiame nors apleistame pastate, o prabanga dažnai būna ne išpuoselėtas aptarnavimas ir įrankiai, o pati idėja ir, be abejo, maistas... [visa naujiena]

← A lygoje geriausio rugsėjo mėnesio žaidėjo laurai vėl atiteko „Sūduvos“ atstovui – šįkart saugui N. Gorobsovui
V. Putinas gyvai nedalyvaus G20 viršūnių susitikime Romoje →

Įvykiai Lietuvoje