Per patikras viešojo maitinimo įstaigose iš rinkos pašalinta beveik 500 kg produktų

2022-08-10 14:10 - lrytas.lt

Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) pirmąjį šių metų pusmetį atliktos patikros parodė, kad dalis viešojo maitinimo įmonių nesilaiko žaliavų kontrolei būtinų maisto saugos sąlygų: nepaiso temperatūros režimų, tinkamumo vartoti terminų ir laikymo sąlygų, nepateikia produktų kilmę ir atsekamumą įrodančių dokumentų, o tai turi tiesioginės įtakos gaminamų patiekalų saugai bei kokybei... [visa naujiena]

← 3 marinatai mėsai, žuviai ar daržovėms: paruošti lengva – skanu lyg Graikijos restorane
ES siekia rudenį patvirtinti „Pfizer“ vakciną nuo pandeminio koronaviruso atmainų →

Įvykiai Lietuvoje