Išsižadėjo virtuvės samčių ir niekada nesigailėjo – štai kokius darbus dirbo kone trisdešimt metų

2022-11-30 17:00 - lrytas.lt

Kas čia per skonis? Pasenusio pieno? Ko gero, ne vienas žmogus, pirmą kartą paragavęs avižų, sojų ar migdolų „pieno“, susiraukė, ir šliukštelėjo jį lauk iš stiklinės. Bet tai buvo seniai, kai augaliniai pieno pakaitalai dar tik atsirado parduotuvėse. Kadangi jiems vietos buvo skirta pieno produktų lentynose, ne visi žinojo, kad perka tai, ką mėgsta vegetarai ar veganai... [visa naujiena]

← Kosminis krepšinis: daugiau nei 100 taškų įmetęs „Lietkabelis“ šventė pergalę Europos taurėje
Nemalonus aplinkosaugininkų radinys: tinklais nelegaliai sugauta net 40 kg žuvų →

Įvykiai Lietuvoje